Electrician sector 4

electrician-sector-4-bucuresti   Echipa de electricieni autorizati  Bucuresti executa o gama larga de servicii electrice in sector 4,in zonele: Berceni, Oltenitei, Vacaresti, Timpuri Noi , Aparatorii Patriei, Brancoveanu, Resita,  Cutitul de Argint, Piata Sudului, Soseaua Giurgiului, Progresu, Marasesti, Filaret, Luica ,Obregia, Emil Racovita, Drumul Gazarului, Abatorului, Splaiul Unirii etc.

    Asiguram interventii rapide, inclusiv in weekend,pentru orice defect al instalatiei electrice  in  zona Sectorul 4, la cel mai ieftin pret pentru  manopera electrice. Vizitati pagina oferte pentru preturi si bonusuri acordate clientilor nostri.

Pentru o estimare de pret gratuita,va rugam sa  ne contactati.

Tarife electricieni autorizati  Bucuresti:

– Deplasarea se tarifeaza cu 25 ron
– Efectuarea reparatiei pe loc daca este posibil
– In  cazul in care se  depisteaza  defectiunea electrica iar clientul refuza reparatia, se percepe o taxa de  30 lei pentru constatare 

Sfaturi pentru reducerea consumului  de energie electrica (KW/h).

        In ziua de astazi ne-ar fi greu, daca nu imposibil, sa ne imaginam viata fara masina de spalat,frigider, aparatura electronica etc.In ultimi ani producatorii au dezvoltat modele cu performante excelente. Sunt  disponibile modele eficiente energetic la un pret similar modelelor anterioare, care sunt mai putin eficiente. Modelele A+ si A++ au un cost initial mai ridicat decat modelele A, dar costuri de functionare mai mici.

       Pentru masina de spalat ,programele folosesc  metode de spalare  care utilizeaza mult mai eficient apa si  detergenti  care permit spalarea la temperaturi scazute. Costul depinde in principal de clasa de performanta aleasa si de viteza de centrifugare.

Pentru a reduce costurile la energia electrica:

  • Se vor evita spalarile la temperaturi  ridicate
  • Se va umple  masina  de spalat cu  rufe de cate ori este posibil
  • Se va alege  o viteza de centrifugare potrivita hainelor pe care le stoarceti
  • Se vor curata  regulat filtrele
  • Se va conecta masina de spalat atat la apa calda, cat si la apa rece daca este posibil

          Noile frigidere sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic , fiind  izolate si cu compresoare imbunatatite. Se folosesc  refrigeranti alternativi ,care au un impact mult mai redus asupra stratului de ozon si a mediului. Eficienta energetica a frigiderelor si congelatoarelor a evoluat atat de mult, incat au fost introduse  clase superioare clasei A: A+ si A++.

Se va consuma mai putina energie daca:

  • Frigiderul sau congelatorul  va trebui pozitionat cat mai  departe de o sursa de caldura (soba sau radiatia solara directa )
  • In spatele frigiderului trebuie  sa existe un spatiu suficient , astfel incat sa se poata disipa caldura eliberata de condensatorul acestuia
  • Se va evita punerea   alimentelor in stare calda in frigider sau congelator
  • Nu se va lasa usa deschisa mai mult decat este necesar
  • Cauciucul izolator al usii trebuie mentinut  in conditii bune
  • Se va dezgheta  frigiderul sau congelatorul regulat pentru a preveni depunerea de gheata (anumite modele fac acest lucru automat).

Pentru detalii despre cata energie electrica consuma aparatele  in stand-by pe an