Electrician sector 3

electrician-sector-3-bucuresti   Preturi manopera electrician sector  sector 3 Bucuresti in zonele : Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, 1 Decembrie, Piata Alba Iulia, Basarabia, Calea Calarasi , Nicolae Grigorescu, Timpuri Noi, etc.
Asiguram interventii rapide, inclusiv in weekend ,pentru orice defect al instalatiei electrice in zona Sectorul 3, la cel mai ieftin pret pentru manopera electrice.Vizitati pagina oferte pentru preturi si bonusuri acordate clientilor nostri.

Pentru o estimare de pret gratuita,va rugam sa ne contactati.

Pentru  electrician autorizat sector 3 Bucuresti:

– Deplasarea se tarifeaza cu 25 ron
– Efectuarea reparatiei pe loc daca este posibil
– In  cazul in care se  depisteaza  defectiunea electrica iar clientul refuza reparatia, se percepe o taxa de  30 lei pentru constatare

Cum putem reduce consumul de energie si tipuri de becuri

Principalele tipuri de becuri sunt:

       Becuri obisnuite cu filament  – principalul element care emite lumina este filamentul care consta intr-un   fir subtire de metal,  parcurs de curentul necesar , incepe sa lumineze  de la portocaliu pana la alb stralucitor. La un bec obisnuit, numai 5% din energia electrica este transformata in lumina, restul fiind emisie de caldura. Becurile conventionale cu filament incandescent  au un pret redus dar si eficienta  este scazuta iar durata de utilizare de aproximativ un  an.

      Becurile  compacte  fluorescente au fost introduse la începutul anilor 80 si  emiteau  aceeasi cantitate de lumina ca si cele cu filament  dar cu  un consum   mai mic. Calitatea luminii becurilor compact fluorescente a fost imbunatatita considerabil in timp , astfel incat culoarea luminii generate se apropie de lumina zilei si  anumite becuri sunt disponibile cu culori diferite ,de la lumina rece la cea  calda.

     Becurile  compact fluorescente,  produc lumina intr-un mod mult mai eficient, convertind pana la 80% din electricitate in lumina si durata de viata poate fi  de pana la 15 ani.

          Becurile cu neon  sunt de aproximativ 5 ori mai eficiente decat becurile cu filament.

         Becurile cu halogen  sunt   modele  mai dezvoltate  ale becurilor cu filament, dau o lumina de calitate superioara, care se poate focaliza pe un obiect.

       Becurile HID necesita  cateva minute pentru a se incalzi si sunt folosite mai ales pentru iluminatul iesirilor din garaj,  teren de tenis etc.

          Durata de functionare mai mare inseamna necesitatea de a cumpara mai putine becuri si conduce la reducerea poluarii mediului inconjurator.

Costul becurilor cu consum redus de energie depinde in primul rand de durata lor de viata, cele mai ieftine fiind cele care dureaza aproximativ un an, , iar cele mai scumpe au o durata de functionare de 15 ani.

Se poate  reduce consumul de energie tinand cont de urmatoarele:

  • Se va inchide  becul atunci cand  nu   este de folos
  • In timpul zilei  se va utiliza  iluminarea naturala cat de mult posibil
  • Se va utiliza  iluminarea adecvata muncii  depuse
  • Se va utiliza  iluminarea indirecta care proiecteaza lumina unui bec  pe tavan sau pe pereti doar cand este necesar , deoarece se pierde aproximativ 50% din lumina emisa de bec
  • Se vor utiliza becuri cu consum redus de energie in locurile unde  sunt folosite intensiv

Pentru informatii referitoare la economisirea energiei utilizand alte aparate clic aici.